Kosten

OP DIT MOMENT (1 november 2021) worden er vanwege de Corona pandemie tot nadere datum geen fotozwerftochten georganiseerd!!

De vanaf-prijs voor een fotozwerftocht bedraagt € 500,- exclusief BTW. Deze tocht vergt een ochtend of middag (maximaal 4 uur) van je tijd, en vinden plaats in een straal van 65 km rond Amersfoort. Er kunnen met fotozwerftochten maximaal drie personen mee. Dus dit bedrag is of voor jezelf, of deel je samen met wie je gaat. Tochten die hieronder vallen zijn Amersfoort, Veluwe, IJssel, Deventer.

Fotozwerftochten verder weg dan 65 km van Amersfoort zijn alleen mogelijk voor een hele dag. Je vertrekt om 9:00 uit Amersfoort. Tijdstip van terugkomst is afhankelijk van de gekozen tocht. De kosten voor een gehele dag bedraagt € 750,- exclusief BTW (inbegrepen is een lunch). Er kunnen met deze fotozwerftochten maximaal drie personen mee. Dus dit bedrag is of voor jezelf, of deel je samen met wie je gaat.

Grotere groepen (bijvoorbeeld personeelsuitje of een vriendenmiddag) zijn ook mogelijk, maar tegen andere voorwaarden. Neem contact op voor de mogelijkheden.
error: Content is protected !!